Ako vyberať plavky podľa typu poprsia?

Plavky
Ako vyberať plavky podľa typu poprsia?

Asymetrické:

Pokiaľ máte asymetrické poprsie, smerujte svoju pozornosť na vrchnú líniu plaviek. Vyberajte taký vrchný diel, ktorý opticky zväčší poprsie a tiež ho pekne nahrnie do stredu. Ideálne môžu byť bikiny s push-up podprsenkou, do ktorej navyše vložíte vypchávky, a tie pomôžu vyrovnať nerovnosti.

 

Doširoka usadené poprsie:

Prsia, ktoré sú od seba ďaleko, potrebujú bikiny, ktoré ich nahrnú k sebe. Pokiaľ vyberáte model s kosticami, hľadajte tie v tvare “C”. Pomôžu ich zdvihnúť a lepšie pozbierať.

 

Prsia ťažké v spodnej časti a menej pevné v hornej línii:

Také prsia potrebujú optimálne zdvihnutie. Ideálne budú vystužené košíčky a taktiež tie s kosticami v tvare "U".

 

Menšie, ploché poprsie:

Aj drobné poprsie môže v bikinách vyzerať atraktívne! Dosiahnete to vďaka detailom ako volániky alebo všelijaké zaväzovanie. Ideálne pre malé poprsie sú trojuholníkové bikiny s posuvnými košíčkami alebo podprsenka typu bandeau.

 

Plné, guľaté poprsie:

Tento typ pŕs vám môže závidieť každá žena. Nie sú problematické, takže môžete vyberať vrchné diely push-up, trojuholníky, ale aj bandeau.

 

Jednodielne plavky

Pokiaľ sa v bikinách necítite pohodlne, stavte na jednodielny model. Máte väčšie poprsie? Zamerajte sa na oporu v podobe kostíc, vystužené či tvarované košíčky a tiež široké ramienka. Dámy s menším poprsím by sa mali zamerať na kúsky s dekoltom do “V” a taktiež vystužené košíčky.


Další články

Plavky
Nákup plaviek last minute

Nákup plaviek last minute

Číst článek
Produkty
Hladké podprsenky Mediolano

Hladké podprsenky Mediolano

Číst článek
Móda
Oblečenie, ktoré by ste si nemali obliekať do práce

Oblečenie, ktoré by ste si nemali obliekať do práce

Číst článek